Titkok könyvtára a legendák földjén
 
Online kvízjáték Doboz és testvértelepülésünk, Ozsdola értékeiről.
 
Az Országos Könyvtári Napok keretében zajlik játékunk, mely október 5 - 11. közt érhető el.
A játékot helyesen kitöltők közt nyereményeket sorsolunk ki!
A feladatmegoldást segíti a világhálón is megtalálható http://www.visitojdula.ro/ oldal, illetve a településünket bemutató könyvek, melyek a könyvtárban és a világhálón is elérhetőek https://www.arcanum.hu/hu/online-kiadvanyok/SzazMagyarFalu-szaz-magyar-f....
(Száz magyar falu könyvesháza: Doboz könyv).
 
Jó játékot kívánunk!
 
A játék az alábbi linken érhető el:
 
https://forms.gle/3xRphrD14RxdE2uD9
 

A Dobozi Közösségi Ház és Könyvtár Országos Könyvtái Napok kvízjátékának játékszabályzata

 

1. A Dobozi Közösségi Ház és Könyvtár A Titkok könyvtára a legendák földjéről elnevezéssel online játékot indít el.

A játékban csak természetes személy vehet részt.

A játék a Dobozi Közösségi Ház és Könyvtár közösségi és web oldalán keresztül és Ozsdola település honlapján, közösségi oldalán keresztül érhető el.

A Játékban való részvétel a jelen hivatalos Részvételi és játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti.

2. A Játék ideje: 2020. október 2 – 11.

3..A JÁTÉK MENETE: A résztvevők a Játékot a fent említett helyeken találják meg.  A Sorsolásban való részvétel feltétele a Játékban szereplő összes kérdés helyes megválaszolása, valamint a Játékos adatainak (név, e-mail cím, telefonszám) hiánytalan és hibátlan megadása. A személyes adatokat (név, e-mail cím, telefonszám) a Szervezők csak a nyertessel való kapcsolatfelvételre használja fel. A Játékos a Játék ideje alatt összesen 14 kérdésre válaszol.

A Játékosnak a kérdéseknél megadott válaszlehetőségek közül kell egy helyes megfejtést kiválasztania. A Játékos a küldés gombra kattintással véglegesíti a kérdésekre adott válaszait, melyet utólag nem módosíthat. Egy felhasználó a Játék során összesen egy alkalommal játszhat. Egy Játékos a Játék során csak egy ajándék megnyerésére jogosult. A nyereményjátékban való részvétel a Játékosok számára ingyenes.

4. A nyereményeket a Dobozi Közösségi Ház és Könyvtár ajánlotta fel. A nyereményeket az összes (ennek híján a legtöbb) kérdésre helyesen válaszolók között véletlenszerűen, kézi sorsolással sorsoljuk ki. A nyeremény készpénzre nem váltható. A sorsolás időpontja: 2020. október 14. szerda.

5. A Szervezők a Játékos által megadott adatokat kizárólag a Játékos azonosításához és a kapcsolattartáshoz használják fel. A Szervezők a birtokukba került személyes adatokat más, 3. személynek nem adja át. A Szervezők kezelik a sorsolások adatait, a nyertesek adatait, a nyereményre, a nyeremény eljuttatására vonatkozó adatokat. Az a Játékos, aki nem kívánja, hogy a Szervezők a személyes adatait kezeljék, adatai törlését a nyilvántartásból bármikor írásban indoklás nélkül kérheti a következő címen:konyvtar@dobozhu. A Játékos ugyanezen az e-mail címen kérheti adatai helyesbítését is.

6. A szervezők vállalják, hogy személyesen vagy postai úton eljuttatják az ajándékokat a nyerteseknek.

 

Doboz, 2020. 10.01.

 

 

Testvérem Egyesület - Munka-erőpiaci Integrációs képzés - 'Tedd meg az első lépést'

Időkép

Időjárás előrejelzés

A webhelyet a Drupal - egy nyílt tartalomkezelő rendszer - működteti