Dobozon a Művelődési Házban Hidvégi Julianna kezdeményezésére1983-tól működik aerobikoktatás. Én is ekkor kezdtem el ezzel a sportággal megismerkedni, és azóta is a szerelmese vagyok.
      Sziromi Katalinnak hívnak, jelenleg Békés megyében, Doboz nagyközségben én oktatom ezt a sportágat. Elsődleges célunk a gyerek, ifjúsági és felnőtt korosztály szabadidejének hasznos eltöltése.
      Csoportjaink tagjait korosztály és tudásszint szerint válogatjuk össze, óvodástól a felnőttekig. Jelenleg 6 csoportunk működik.
      1999 óta országos amatőr dance és step aerobik versenyekre is készítettem föl gyermek és ifjúsági csoportokat. Legelőször 2000-ben, egy 8 fős ifjúsági team-ünk az Országos Amatőr Dance Aerobik Bajnokságon 1. helyezést ért el.
      Versenyzőink országos szinten is ismerté váltak. Népes csapatunk az ország több pontján is megfordult: Békéscsaba, Cegléd, Debrecen, Szolnok, Szeged, Nyíregyháza, Csömör, Budaörs, Budapest, Hatvan, Tapolca.
      2001-ben alapítottuk meg a Dobozi Szabadidős és Mozgáskultúra Közhasznú Sportegyesületet annak érdekében, hogy munkánk színvonalasabb és szélesebb körben ismerté váljon. Jó néhány fellépésünk, bemutatónk volt már, főként megyei szinten: helyi rendezvényeken, falunapokon, kulturális rendezvényeken, stb.
      Több féle koreográfiát készítünk a tanítványaimmal, hogy mozgáskultúrájuk színesebb és munkánk érdekesebb legyen. Vannak csoportos, egyéni, páros, triós formációink is. Készítünk aerobikos, steppados, funky, latinos, diszkó-táncos koreográfiákat.
      Fellépéseket és bemutatókat is vállalunk, egyesületünk számlaképes.
Fellépők létszáma: 10-16 fő, a műsor hosszától függően. Fellépti díjunk alkalmanként 30.000 Ft, amely egy félórás programot foglal magába.
Bemutatóink elengedhetetlen kellékei:
- sportágnak megfelelő talaj biztosítása, a baleset-megelőzés érdekében
- CD-lejátszó, megfelelő hangosítás
Tel.: 66/268-299
Cím: Sziromi Katalin
        Művelődési Ház
        Doboz
        Hunyadi u. 1.
        5624
 
Egyesületünk neve: Dobozi Szabadidős és Mozgáskultúra Közhasznú Sportegyesület
Címe: 5624 Doboz, Hunyadi utca 1.
Adószáma: 18385515-1-04
 
 
Heti órarend
 
Jelenlegi foglalkozásaink beosztása:
 
Funny Kids:                               - kedd: 15-16 óráig
                                                    - csütörtök: 15-16 óráig
Little Babys                               - kedd: 14-15 óráig
                                                    - csütörtök: 14-15 óráig
Fit Kids:                                      - hétfő: 15-16 óráig
                                                    - szerda: 15-16 óráig
Happy Kids és Fantázia:          - csütörtök: 16-18 óráig
                                                    - péntek: 15-17 óráig
 
Általános sportfoglalkozás:  - kedd16-17 óráig
 
 
Tagdíj: 1.000 Ft/fő/hónap
 
Felnőtt kondicionáló torna:
  csütörtök: 18-19 óráig
           
A foglakozások célja: - zsírégetés, alakformálás, az izomcsoportok külön-külön erősítése, átmozgatása; a szív-, az ér- és a légző-rendszer erősítése, a szív és a tüdő edzettségi állapotának fokozása;
A sportos életforma kedvezően és sokoldalúan hat az egészség fejlesztésére, annak megőrzésére. Jó irányba alakítja – befolyásolja az anyagcsere folyamatokat, így segít az ideális testsúly kialakításában, ill. megtartásában. A jó közérzet önbizalmat ad, csökkenti a testi, a lelki panaszokat, magabiztosabbak leszünk. Nem lebecsülendő, hogy a sportos életmód lassítja az öregedési folyamatokat, mindig fittnek érezzük magunkat.
 
Részvételi díj: 400 Ft/alkalom/fő
 
Mindenkit szeretettel várunk, azokat is, akik még nem próbálták ki ezt a sportágat, legyen akár fiú vagy lány, gyermek, ifjú vagy idősebb!
 
 
 
 
 
 

 

 

Testvérem Egyesület - Munka-erőpiaci Integrációs képzés - 'Tedd meg az első lépést'

Időkép

Időjárás előrejelzés

A webhelyet a Drupal - egy nyílt tartalomkezelő rendszer - működteti