Íz-lelő szakkör  Heti szakkör – Alapvető konyhai ismeretek elsajátítása, ízvilág gazdagítás, ízlésformálás, egészséges táplálkozásra nevelés; felső tagozatos fiúknak és lányoknak, akik érdeklődnek a sütés, főzés, a konyhai, háztartási ismeretek iránt.
A szakkör kezdetének és végének időpontja: 2011. szeptember  - 2012 június 30.

Szakkörvezető: Vargáné Haraszti Katalin

A szakkör kezdete: 2011.09.14 /hétfő/ 16-19 óráig

Helye: Dobozi Általános Iskola

A szakkör tevékenységéről készült fotók itt láthatóak.

 

 

Testvérem Egyesület - Munka-erőpiaci Integrációs képzés - 'Tedd meg az első lépést'

Időkép

Időjárás előrejelzés

A webhelyet a Drupal - egy nyílt tartalomkezelő rendszer - működteti